Tuesday, February 21, 2006

its been sooooooooo long...


helloo kengkawan..hows life been lately..lamanya gua tak mengupdate blog gua nie..so di atas request2 peminat2 gua yg terlalu banyak..so..gua decide aktifkan balik blog yg dah berlapok nie...ermmm...aper ekk nak citer?..life was so different after marriage...mmg byk dugaan...kena byk2 bersabar....tue ajer...pastu plakkz bulan nie i'm expecting a baby...bukan gua aa yg mengandung..bini gua aaa...muehehehehe..dijangka bulan april nie baby kuar...aritu scan doc nampak cam baby girl..nama dier..eheheheh...kena tanya bini gua dulu..kalau dibenarkan gua mengexposekan nama baby gua skang nie..whatever it is..harap2 baby gua slamat and sihat...tue ajer harapan gua and wifey gua..tue ajer...kalau dibenarkan gua akan exposed nama baby tue dalam next post...gua promise...

ermmm..nie pasal pagi tadik aa...gua ngan hemo hemo pegi ke istana budaya dgn harapan utk mendapatkan tiket PGLTM...dengan semangatnya kitorang pepagi dah bertolak ke sana merempuh jam..onak dan duri sumer aaa...sampai-sampai ajer disuruhnya gua ngan hemo hemo nie beratur...kena amik nombor katanya...kitorang pun beratur laaa...skali tgk kitorang dapat nombor 157 rasanya...ehehehee..lama siott nak kena tunggu..time tue baru nombor 50 something kot...tapi disebabkan niat kitorang nak menunaikan hajat org rumah kitorang kitorang tunggu laa dgn sabarnyaa...eehhehehee..nak dipendekkan citer...muncul laa seorang akak nie...dtg dok kat tgh2 hall nak beli ticket tue laa..pastu dier announce.."sorry...tickets price for RM30,RM50 and RM70 sold out'...pastu biler aku ngan hemo hemo dgr camtu trus kitorang amuk aaa...kuarkan pedang samurai kitorang sumer...ehhehehe..takderlah..gurau ajer...jgn mare ekk..actually takder aper pun berlaku...ahahahahah...kitorang pun dgn rasa kecewa yg teramat sangat berjalan keluar dari istana budaya tue....nak buat camner kan..dah rezeki nak tgk teater takder kan...tapi pelikkan...kol 10 tiket dah abis..padahal baru announce dalam berita pagi tadik..PGLTM di extendkan ke 28hb kan...ermmm..ini mesti ader konspirasi dalaman...muehehehe...tapi takper..itu sumer dugaan jer tue..balik2 gua trus pegi kat opis wifey gua kat cbj2...pastu bawak g makan tghari...then trus ke opis gua..keje ptg..ehehehehe...nak dijadikan citer...wife gua check laa saman trafik...tgk2 ader sangkut 1 saman...ayam btul...kena saman lagik...aritu baru gelakkan sutan...ish ish ish...what a day..yg perlu dilakukan sekarang just bersabarrr....nak jadik bapak kena banyak bersabar walaupun gua rasa gua nie cam tak matured lagik gua punyer fikiran..still layan katun lagik...ehehehehehe..baca komik laa...aper2 laaa...oklah...stakat nie ajer...nnt biler dtg idea lagik..gua berceloteh ekkk...chiowwww

3 Comments:

Blogger Miss Moon said...

mueheheheh akhirnya berjalan jugak blog nko setelah kian lama pergi bertapa kat dalam gua...hahhaha

anyway tahniah utk senul kerana berjaya menjawab soalan soalan cepu mas yg di ajukan

3:26 PM  
Blogger happy2gether said...

ooooh....asnol...ko panggil zaimi hemo2 ek?siap ko...anyway tima kasih sbb sudi nak bwk aku ikut korang sekali, tapi nampak gayanya mmg xde rezki la..tiket yg lain tu mahal sgt...byk nak pakai duit lagik utk baby yg akan dtg ni...ooo ko tagged aku ek?kalo aku dah kena tag x yah la gamaknya...ehehe...chow..

10:04 AM  
Blogger israf said...

ahahahah...biasak aa mai..hemo hemo tue kiut aper...

12:06 PM  

Post a Comment

<< Home