Wednesday, February 22, 2006

ish ish..kena tag jugak aku nie



nak jugak tag aku si munirah nie..takper2...doible cheeseburger ngan mcegg ekk nnt munirah..ahahahaha...

Four Jobs i've had:

1)Keje kat courier company GDEX sementara tunggu result..dalam 1mth camtu
2)Keje kat sekolah kawan mak aku kat USJ20 subang jaya(lepas grad)..sebagai guru ganti tidak terlatih.Ajar budak tahun 2...masyaallah...tuhan saja yang tahu karenah diorang nie...tapi takper..its the experience that count
3)keje kat western digital sungei way..as a technical assistant jugak..bahagian QA..best jugak jadik org bulan...pakai jump suit sumer masuk production floor..keje kat sana dalam 3 bulan camtu...ngam2 3 bulan aku diberhentikan...tatau kenaper...
4)currently kat tmnet laa...memula dulu kat dept OA..skang nie CBJ1 data center ler plakkz

Four Movies I Can Watch Over and Over

1)soal hati & soalnya siapa(ader sejarahnya nie..ahahahahah)
2)All afdlin shauki's movie
3)All Jerry Bruckheimer's movies(tak kira aa sama ada dier direct ataupun dier produce)
4)star wars episode I-VI

Four Places I Have Lived

1)Subang Jaya
2)Bukit Jalil
3)Shamelin
4)Sri Kembangan

Four Television Shows I Loved to Watch

1)Smallville(sbb aku nie kan Clark Kent kan)
2)Supernatural(citer nie kat US ajer...tak rugi kalau mendonlotnyer)
3)House M.D
4)CSI(dulu kureng sket tgk citer nie...tapi semenjak dah kawen nie entah camner entah aku bleh terjebak)

Four Places I Have Been On Vacation
1)Bangkok(with my family sblm kawen)
2)Pulau Redang(honeymoon with my wifey)
3)Cameron Highlands(Cuti-cuti malaysia ngan muni & Sutan & Isk)
4)Karambunai(pergghhh..best giler tempat nie..mmg cantik..pegi with my family gakkz..time bujang2 dulu)

Four of My Favourite Dishes
1)My wifey's nasi ayam
2)Karipap Sardin
3)Burger
4)tom yam AYAM(selain dari ayam tak suka)

Four Websites I Visit Daily
1)Gmail-email2 yg penting and tak penting kebanyakannya di sini
2)Google-sbb start page aku google
3)soccernet-its all about the most beautiful game on earth
4)yahoo fantasy football-go go tentera kerajaan langit

Four Places I Would Rather Be Right Now
1)pegi vacation kat Gold Coast tak pun Rome with my wifey
2)tgk game manchester united kat old trafford manchester
3)kat depan TV main game XBOX aku
4)Hangout with old friends kat kedai mamak kegemaran kitorang kat subang jaya

Four Bloggers I am Tagging
1)anne sayang
2)munirah
3)mai and zaimi
4)iqwan

2 Comments:

Blogger Miss Moon said...

double cheese burger tak der ..benjo buleh la ...hahahha beli roti, beli telur goreng sendiri hhahhahahha

3:35 PM  
Blogger .:. carrelost .:. said...

isk... kalau nak tag aku tu.. no hal. tapi jgn tag pelik-pelik dah ler. mampus kencing dalan pundi aku nak jawab kang. hehehehehehe

2:47 PM  

Post a Comment

<< Home