Sunday, September 02, 2007

Betrayal is equal to backstabbed

WHAT THE HECK AM I TALKING ABOUT EKK??...AM I RIGHT TO FEEL BETRAYED??...AM I DESERVED TO BE BETRAYED...FUCK I AM...AND I DON'T GIVE A FUCKIN SHIT BOUT IT...AFTER ALL THE SACRIFICES..AM I DESERVED THIS???...what have i done wrong kan???...takperlaa...all this shit happens...maybe its just a test from HIM...to make me more stronger..maybe this is his/her day..who knows tomorrow kan...saper tahu...i am mine..i am what i am...tapiii buat masa skang nehhh aku tgh pissed off giler....cilaka sungguh..tengah2 malam nie pulakk jadik camnie...lahanattt btol laaaaa....aku nk tido dah nehh...

6 Comments:

Blogger ...$weE+ 666... said...

alamakkkk ini entry yg sgt marah dan frust... takutttttt!!!

sapa yg betray ni? sapa backstabbed??? oh my... ni lebih kurang sama dgn my own frustration towards someone in my blog not long ago...

to be deceived by our enemies or betrayed by our frens in insupportable; yet by ourselves we are often content to be so treated. mender ni kena rilek dikkk... mmg la marah kan, tipu la kalau tak... tapi, when on life's journey it becomes our lot to travel with criticism of skeptics, the hate of some, the rejection of others, the impatience of many, or a fren's betrayal, we must be able to pray in such a manner that an abiding faith and a strong testimony that Allah will be with us to the end.

u have lots of other frens kan, be cool k... :)

12:16 AM  
Blogger israf said...

i'm totally fuckin pissed off rite now...rasa meluat pun adaaa..

1:25 AM  
Blogger fauzana said...

setiap insan akan diuji oleh Allah dgn pelbagai ujian. Sabar lah dalam menempuhinya...apa2 pun kepada DIA kita bermohon dan berserah agar diberikan kita kekuatan dan ketabahan dalam menempuhinya. Insyallah satu hari nanti kita pasti akan berjaya...Hidup ini ibarat roda..ada kala kita di atas dan ada kala kita di bawah, tapi tak kira kita di mana sekali pun..yang penting kita ingat dan ikhlas dalam kehidupan seharian kita. Perjalanan hidup ini masih panjang, mungkin kita akan dilimati rahmat dan ada hikmah di sebalik semua ini. Semoga kita semua dirahmati oleh Allah.Hanya DIA yang lebih mengetahuinya. My Dear, be calm and cool

8:39 AM  
Blogger Mama Irdina said...

pakcik, biasa la. org mcm tu skang ni tumbuh bagai cendawan lepas ujan. kita treat derang sikit punya baik. tapi kat blakang, kutuk kaw2, siap backstab tu. ko sabo erk... Allah itu Maha Pengasih. kalo tak kat dunia ni, alam nan fana satu tu pasti ada rewardnyer. inshaAllah

11:40 AM  
Blogger happy2gether said...

emm aritu Mai cuba buka blog ni xdpt...emm ni apa kes? sapa betray or backstabbed ni? apapon besabar dan semua tu dugaannnnnn.......

11:10 PM  
Blogger ...$weE+ 666... said...

israf, naper lama senyap?
take care~

11:19 PM  

Post a Comment

<< Home